Felelősségvállalásunk

Megosztott felelősség

 

A fenntartható fejlődés immáron globális kérdés, és valóban a XXI. század egyik legnagyobb kihívásainak egyike.Messze túlmutat minden etikai vagy marketing megfontolásokon, hiszen átfogó hatással van valamennyi tevékenységünkre mind egyéni, mind vállalati és nemzetközi szinten egyaránt. A koncepció megköveteli, hogy a fenntartható fejlődés mindhárom pillérét egy időben és egyenlő módon kezeljük, hogy a jövő generáció számára ugyanazokat a lehetőségek tudjuk biztosítani, mint amilyenekben mi is részesülhettünk.

 

Személyes meggyőződésünk, hogy az egyének a viselkedésükért és fogyasztási szokásaikért, a kormányzati szervek a prioritások meghatározásáért és a megfelelő szabályozásért, a civil szervezetek a közérdekek képviseletéért és a tanácsadásért, valamint végül, de nem utolsó sorban, a vállalatok a termékeik és szolgáltatásaik fenntarthatóvá alakításáért felelősek küldetésük sikerének eléréséhez.

 

Az igazán fenntartható fejlődés eléréséhez minden érdekelt félnek és csoportnak a hozzájárulása szükséges. Mindenki felelős azért, hogy közösen találjunk meg a XXI. század legnagyobb üzleti kihívásaira azokat a válaszokat, amelyekkel a társadalmi értékek a mindennapok részévé válnak.

 

Cégünk ismét MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti belső auditor átképzés tanfolyamot indít!
Időpont: 2017.07.20.
Hely: International Cert Hungary Kft. iroda,
H - 2100 Gödöllő, Gábor Áron utca 1.

Szeretettel Várunk minden kedves érdeklődőt!

Bezárom