Történetünk

 

Az International Cert nemzetközi vállalkozás 1996-ban alakult "GERMAN CERT Tanúsító Kft." néven Németországban, később felvette az International Cert Zertifizierung GmbH nevet.
 
 
Az igényeknek megfelelően 2002-ben megalakult a magyarországi iroda, International Cert Hungary Kft. néven, amely a német anyavállalat szakmai tudására, hátterére támaszkodva végezte a hazai ügyfeleknél a felülvizsgálatokat.
 
 
A vevői igények gyorsabb, és hatékonyabb kiszolgálása miatt cégünk az önállósodás útját választotta. Kidolgoztuk saját irányítási rendszerünket, és 2004-ben megkezdtük az e szerinti működésünket.
 
 
Az International Cert Hungary Kft. 2004-től önállóan, de továbbra is megfelelően képzett és szaktudással rendelkező auditori és szakértőgárdára támaszkodva végzi a magyar piacon a felülvizsgálatokat, és a tanúsítási tevékenységet.
 
 
Ügyfeleinket így gyorsabban, és olcsóbban tudjuk kiszolgálni.
 
 
Irodánk Gödöllőn a Királyi Kastélytól pár percre a város központjában található.
 
 
Irányítási rendszerünk megfelelőségét folyamatosan ellenőrizzük magunk is, illetve a szakmai felügyeleti szervvel, a Nemzeti Akkreditáló Hatósággal is rendszeresen ellenőriztetjük. Ennek eredményeként:
 
2005. márciusában megkaptuk a Nemzeti Akkreditáló Testület által kiállított Akkreditálási Okiratot a MSZ EN ISO 9001:2001 szerinti Minőségirányítási rendszer tanúsításra. - 2005. szeptember folyamán, Magyarországon elsőként megkaptuk az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti Környezetközpontú irányítási rendszerek tanúsítására vonatkozó Akkreditálási Okiratot.
 
 
Mind az irányítási rendszerekkel kapcsolatos, mind a tanúsítókra vonatkozó, megfelelőségértékeléssel kapcsolatos szabványváltozásokkal együtt fejlesztjük, módosítjuk saját irányítási rendszerünket.
 
 
2009. februártól felkészültünk az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti Minőségirányítási rendszer tanúsítására, és ezt a szolgáltatást is kínáljuk ügyfeleinknek.
 
 
2016. februártól kialakítottuk rendszerünket, felkészültünk az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti Minőségirányítási rendszer tanúsítására, és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány szerinti Környezetközpontú irányítási rendszer tanúsítására.