Rólunk

Az International Cert Hungary Kft. egy Közép-Európa szerte magas tekintélynek örvendő, dinamikusan fejlődő tanúsító szervezet. Magasan képzett, minden területen járatos auditspecialistáink fő jelszava:

 

"Nem felülvizsgálni, sokkal inkább tovább fejleszteni és folyamatosan javítani."

 

A nagyvállalatokkal illetve a kis- és középvállalatokkal fenntartott több éves bizalmi kapcsolat megerősítette bennünk azt a feltevést, hogy a célirányosan ügyfélorientált szakértői gondolkodásmód, párosítva a maximális rugalmassággal mára már a piac alapvető követelményévé vált.

 

Küldetésünk

 

Víziónk

Vezetővé válni iparágunkban és meghatározó szereplője lenni minden piaci szegmensnek és kiemelt földrajzi egységnek, ahol jelen vagyunk.

 

Missziónk

Küldetésünk, hogy minden ügyfelünk számára gazdasági értéket teremtsünk eszközeik, projektjeik, termékeik és irányítási rendszereik szakszerű menedzsmentjével a Minőség, az Egészség-Biztonság, a Környezetvédelem és a Társadalmi Felelősségvállalás területén. Az általunk közvetített hozzáadott érték a kockázatok csökkenésében, és a teljesítmény javulásában mérhető.

 

Etikai elveink

Az International Cert Hungary Kft.feddhetetlenségére, pártatlanságára és ennek elismertségére építi ki hazai és nemzetközi hálózatát. Ez az egyik legértékesebb tulajdonunk, mely alapvető üzleti értékeinkben és Etikai Kódexünkben is tükröződik.