Értékeink

 

Értékeink

Pártatlanság, felkészültség

Alapértékeink a pártatlan, objektív vizsgálat, bizalmas ügykezeléssel párosítva. Ezen értékek az International Cert Hungary Kft. minden tagja és munkatársa számára kötelezőek.

 
Az International Cert Hungary Kft. sikereinek és elismertségének egyik legfontosabb összetevője az emberi tényező: jól képzett kollégák kiemelkedő teljesítménye és elkötelezettsége.
 
Cégünk jó hírét egyedül a tisztességre épülő feddhetetlen üzleti magatartással és a jogszabályok maradéktalan betartásával őrizhetjük meg. 
 

Környezetünk védelme

Az International Cert Hungary Kft. arra törekszik, hogy tevékenységei és termék felhasználása során keletkező környezetterhelést csökkentse.
Ennek megfelelően célunk a környezetvédelmi teljesítményünk folyamatos fejlesztése és a működésünkhöz szükséges energiatakarékos megoldások előnyben részesítése.
 

Humán értékeink

Az International Cert Hungary Kft. céljainak elérésében az elkötelezett, önállóan kezdeményező, magasan kvalifikált munkavállalói, auditori bázis kialakítása és megtartása kiemelt jelentőséggel szerepel, ezért természetes, hogy megbecsüléssel és felelősséggel tartozunk irántuk.
Tudásuk a mi legnagyobb kincsünk. Továbbá kötelességünknek tartjuk a munkahelyek stabilitásának megőrzését, az egészséges munkakörülmények biztosítását.