HACCP ÉS ISO 22000

 

A HACCP és ISO 22000 rendszertanúsítás.

 
Az élelmiszerek előállítása, feldolgozása és forgalmazása egyre összetettebb tevékenységgé vált.
 
 
Az élelmiszer előállítók, feldolgozók és a vendéglátók minőségi és higiéniai követelmények teljesítését egy dokumentummal igazolhatják, amit az International Cert Hungary Kft. állít ki miután helyszíni felülvizsgálattal igazolta a Codex Alimentarius Hungaricus 2-1/1969 számú előírás, vagy az ISO 22000 szabvány követelményeinek teljesülését.
 
 
A kiadott HACCP illetve ISO 22000 igazolás az élelmiszer előállítók, feldolgozók valamint forgalmazók elkötelezettségét bizonyítja az élelmiszer-biztonság és a higiénia iránt.
 
 
A kiadott HACCP és ISO 22000 igazolás növeli a vevők bizalmát az ellenőrzött cég termékével szemben.
 
 
A HACCP igazoló eljárás, ill. ISO 22000 tanúsítás folyamata:
 
Előbejárás
Igazoló bejárás/Tanúsítási audit
Igazolás/Tanúsítvány kiállítása
Felügyeleti bejárás
 

Miért az International Cert Hungary a legjobb partner a HACCP és az ISO 22000 tanúsítás során is?

 
Az International Cert igazodva a vállalkozások igényeihez és lehetőségeihez cégre szabottan határozza meg a szolgáltatásait.
 
 
Az International Cert Hungary Kft. biztosítja, hogy a vállalkozások szakmailag felkészült szakértők ellenőrzésével igazolhassák a Codex Alimentarius Hungaricus 2-1/1969 számú előírás illetve az ISO 22000 teljesülését.
 
Az International Cert HACCP és ISO 22000 igazoló eljárása során, az igazolás megszerzése érdekében kötelező (igazoló bejárás, regisztráció, felügyeleti bejárás) és szabadon választható (kezdeti tájékoztatás) szolgáltatásokat kínál.
 


Kérje ajánlatunkat irodánktól!